6980046618 Λεωφ. Αθηνών 64, Λιβαδειά koliousisgiannis76@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ | Ξυλουργικές Εργασίες Λιβαδειά Βοιωτίας


Στην επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, αναγνωρίζουμε ότι οι ντουλάπες είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κατοικίας και για αυτό επιδιώκουμε την κατασκευή εργονομικών και λειτουργικών λύσεων. 

Με τέχνη και μεράκι, δημιουργούμε ντουλάπες που ενσωματώνουν πρωτοποριακά στοιχεία και μοντέρνα υλικά για να δημιουργήσουμε ντουλάπες που αποπνέουν σύγχρονη κομψότητα.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
Δημιουργούμε ντουλάπες με καθαρές γραμμές και λιτή αισθητική, προσφέροντας λύσεις αποθήκευσης που ενσωματώνονται αρμονικά σε κάθε χώρο. Ανοιγόμενες, συρόμενες, εντοιχισμένες και μη, κάθε ντουλάπα μας στοχεύει στο να συνδυάσει πρακτικότητα και αισθητική, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις αποθήκευσης.
 
     
     
 
 
 
 
     
 
Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΑΣ

στη λειτουργικότητα, την λεπτομέρεια και η αναζήτησή μας για την υψηλότερη ποιότητα και πρακτικότητα, μας καθιστούν πρωτοπόρους στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών. 
 
     
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την ντουλάπα που επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά, όλη την Βοιωτία, την Φθιώτιδα και την Αττική.  
     
     
  6980046618     
     
 
 
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία και αν θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά, όλη την Βοιωτία, την Φθιώτιδα και την Αττική.
 
     
  6980046618