6980046618 Λεωφ. Αθηνών 64, Λιβαδειά koliousisgiannis76@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΠΟΡΤΕΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ | Ξυλουργικές Εργασίες Λιβαδειά Βοιωτίας


Καλύψτε τις ανάγκες της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου με πόρτες αρίστης ποιότητας και αισθητικής που μπορούν να αναδείξουν κάθε χώρο. 

Με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, δημιουργεί εσωτερικές πόρτες που συνδυάζουν μοναδική αισθητική, άριστη ποιότητα και αξεπέραστη αντοχή.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σχεδίων μέσα από την οποία θα βρείτε πόρτες που ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες τάσεις του design. Από μοντέρνες γραμμές και γεωμετρικά μοτίβα έως κλασικά, διαχρονικά σχέδια που αναδεικνύουν την αισθητική της κληρονομιάς.
 
     
     
 
 
 
 
     
 
ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Όσον αφορά τα χρώματα, το πάντρεμα δημιουργικότητας και εμπειρίας μας οδηγεί σε μια πλούσια παλέτα που περιλαμβάνει από τα πιο διακριτικά μέχρι τα πιο αντίθετα χρώματα. 
 
     
     
 
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά, όλη την Βοιωτία, την Φθιώτιδα και την Αττική.  
     
     
  6980046618     
     
 
 
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία και αν θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά, όλη την Βοιωτία, την Φθιώτιδα και την Αττική.
 
     
  6980046618