6980046618 Λεωφ. Αθηνών 64, Λιβαδειά koliousisgiannis76@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
Ξυλουργικές Εργασίες Λιβαδειά Βοιωτίας - Κουζίνες - Ντουλάπες - Πόρτες & Ειδικές Κατασκευές


Με αγάπη και πάθος για την ξυλουργική τέχνη, η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, δραστηριοποιείται από το 1980 με ξυλουργικές εργασίες δημιουργώντας κομψά, ποιοτικά και λειτουργικά έπιπλα και κατασκευές για κάθε χώρο.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να επιδιώκει την υπερέχουσα ποιότητα και την εκλεπτυσμένη αισθητική που διακρίνει όλες τις κατασκευές της, ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται προκειμένου να μπορεί να σας προτείνει πάντα τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΞΗ
Είτε πρόκειται για την οικία σας, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, η εμπειρία μας επιτρέπει να δημιουργούμε προσαρμοσμένα έπιπλα που ξεχωρίζουν. Κάνουμε πραγματικότητα τις ιδέες και τις επιθυμίες σας, παρέχοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.
 
     
     
 
 
 
 
     
 
ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΟ

και κάθε κατασκευή που παράγουμε είναι αποτέλεσμα μιας προσεκτικής διαδικασίας, με έμφαση στη λεπτομέρεια και την αρτιστική αξία. Για κάθε δημιουργία μας χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι να προσφέρουμε ποιοτικά και κομψά έπιπλα, καθώς και κατασκευές που θα προσδώσουν χαρακτήρα και ομορφιά στον χώρο σας. Επιδιώκουμε την ευχαρίστηση και την ικανοποίησή σας, καθώς κάθε δημιουργία μας αποτελεί μια συνένωση της τεχνογνωσίας μας με τις προσωπικές σας επιθυμίες.
 
     
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να μελετήσουμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε.
 
     
 
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά, όλη την Βοιωτία, την Φθιώτιδα και την Αττική.  
     
     
  6980046618     
     
 
 
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία και αν θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά, όλη την Βοιωτία, την Φθιώτιδα και την Αττική.
 
     
  6980046618